Tiedettä, tiedepolitiikkaa, älyn leikkejä

Tiedepolitiikka-lehti on neljä kertaa vuodessa ilmestyvä vertaisarvioitu tieteellinen aikakauslehti. Lehti  toimii foorumina ensi sijassa suomen kielellä käytävälle tiede- ja korkeakoulupoliittiselle keskustelulle.  Tiedepolitiikka-lehti julkaisee tieteellisten artikkeleiden lisäksi, lectioita, katsauksia, keskustelupuheenvuoroja sekä kirja-arvosteluja.

Lehteä julkaisee Edistyksellinen tiedeliitto ry. Tiedepolitiikka-lehti on saanut TSV:n kautta tieteellisen julkaisutoiminnan avustusta, jota opetus- ja kulttuuriministeriö myöntää Veikkauksen tuotoista.

Lehti ilmestyy vain sähköisenä ja on välittömästi avoin. Voit rekisteröityö palveluun, niin saat tiedon uusista julkaisuista. Käytä tämän julkaisun etusivun yläosassa olevaa Rekisteröidy-linkkiä. Rekisteröitymisen jälkeen saat sähköpostitse tiedon uuden numeron ilmestymisestä. Mikäli olet jo rekisteröitynyt johonkin muuhun journal.fi -alustalla julkaistuun lehteen eli sinulla on käyttäjätunnus alustalle, voit rekisteröityä Tiedepolitiikka-lehden lukijaksi oman profiilisi kautta (näytä profiili => roolit).

Uusin numero

Vol 49 Nro 2 (2024): Rakenteen, toiminnan ja toimijuuden näkökulmia korkeakoulututkimukseen
Näytä kaikki numerot