Kahden kauppa: Kiinan markkinauudistukset ja šokkiterapian haamu: Isabella M. Weber: How China Escaped Shock Therapy. The Market Reform Debate - Heino, Saska (Tutkimus & kritiikki, 2022)
Ei abstraktia