Blaise Pascalin monipuolinen perintö - Stén, Johan (Tieteessä tapahtuu, 2024)
Blaise Pascalista on jäänyt elämään käsitys uskonnollisena neurootikkona. Tämä ei tee oikeutta monipuoliselle ajattelijalle, joka kehitti muun muassa ensimmäisen kaupallisen laskukoneen.