Digiyhtiöt EU-lobbareina - Ylönen, Matti (Tieteessä tapahtuu, 2024)
Digijättien lobbausbudjetit EU:ssa ovat kymmenkertaistuneet kymmenessä vuodessa. Vaikuttamistyö on saanut uusia muotoja. Se on luonut tarpeen tarkistaa käsityksiämme siitä, miten politiikkaan EU:ssa vaikutetaan – ja miten sitä voidaan tutkia.