Kamppailu tiedon tuotannosta ja tuhoamisesta Palestiinassa - Järvi, Tiina (Tieteessä tapahtuu, 2024)
Palestiinalaisten historiasta ja nykytilanteesta on hyllykilometreittäin luotettavaa tietoa tarjolla. Oleellinen kysymys on, keitä olemme valmiita kuulemaan ja uskomaan, kirjoittaa Lähi-itään erikoistunut antropologi Tiina Järvi.