Voimistelua tieteiden välillä - Korhonen-Kurki, Kaisa; Pietikäinen, Janna (Tieteessä tapahtuu, 2015)
Helsingin yliopiston ympäristötutkimuksen ja -opetuksen yksikön HENVIn tavoitteena on edistää tieteidenvälisyyttä. Ympäristötutkimuksessa tuotetaan tietoa, jota tarvitaan ratkaisemaan ympäristöongelmiksi nousseita kysymyksiä. Ilmastonmuutos on aikamme suurimpia ympäristöongelmia.