Suuria ja pieniä kysymyksiä tutkimuksen teosta ja ymmärtämisestä - Aitamurto, Kaarina (Tieteessä tapahtuu, 2010)
Pilgrimage of life. Studies in honour of professor René Gothóni. Toim. Riku Hämäläinen, Heikki Pesonen, Mari Rahkala ja Tuula Sakaranaho. Suomen Tiedeseura ja Helsingin yliopisto 2010.