Ongelmana evoluution ja järjen suhde - Lång, Markus (Tieteessä tapahtuu, 2016)
Thomas Nagel: Mieli ja kosmos: Miksi materialistis-darwinistinen luontokäsitys on lähes varmasti epätosi. Suomentanut Lauri Snellman. Basam Books 2014.