Kivikirkkojen ajoittamisen vaikeus - Immonen, Visa (Tieteessä tapahtuu, 2004)
Keskustelu Suomen keskiaikaisten kivikirkkojen ajoittamisesta leimahti jälleen liekkiin, kun Henrik Lilius arvosteli Tieteessä tapahtuu -lehdessä (1/2004) Markus Hiekkasen tuoreen teoksen Suomen kivikirkot keskiajalla (2003). Edellisen kerran ja lähes samankaltaisena keskustelua käytiin 1990-luvun puolivälissä Hiekkasen väitöskirjan ilmestymisen jälkeen.