Missä on kaupunkitalous-kirjan ”amerikkalainen” näkökulma? - Laakso, Seppo; Loikkanen, Heikki A. (Tieteessä tapahtuu, 2004)
Anne Haila arvioi Tieteessä tapahtuu -lehdessä 7/2004 kirjaamme Kaupunkitalous. Johdatus kaupungistumiseen, kaupunkien maankäyttöön sekä yritysten ja kotitalouksien sijoittumiseen (Gaudeamus 2004) tavalla, joka antaa aihetta kommentteihin.