Susiluola – ei mikään pieni probleemi Museovirastolle? - Rydman, Jan (Tieteessä tapahtuu, 2004)
Ottaen huomioon, että Susiluolaa pidetään Museovirastossa ”tieteellisesti kiinnostavimpana arkeologisena kohteena”, on sangen erikoista, että Museovirastosta ei löydy yhtään tutkijaa keskustelemaan siitä julkisesti erilaisen näkemyksen omaavien tutkijoiden kanssa. Virastossa ei tunnusteta, että siellä oltaisiin päteviä tällaiseen keskusteluun.