Sosiobiologia koettelee tieteellisyyden rajoja - Lång, Markus (Tieteessä tapahtuu, 2003)
Ihmisen käyttäytymistä ja lajiolemusta on pyritty selittämään sosio biologian keinoin. Viimeaikaisen kirjoittelun ongelmina ovat kuitenkin olleet päättely virheet ja epätarkat kuvaukset. Haluan kiinnittää huomiota muutamiin tieteenfilosofisesti kyseenalaisiin ajattelutottumuksiin.