Aika ja monitieteellisyys – katsaus etnokronografiaan (osa 1) - Kamppinen, Matti (Tieteessä tapahtuu, 2003)
”A Matter of Time”, Scientific American -lehden erikoisnumero, syyskuu 2002 (Vol. 287, number 3) Jorma Pohjanen: Mitä kello on? Kello modernissa yhteiskunnassa ja sen sosiologisessa teoriassa. Jyväskylä Studies in Education, Psychology and Social Research 197. Jyväskylän yliopisto 2002. Eeva-Liisa Haanpää, Ulla-Maija Peltonen ja Hilpi Saure (toim.): Ajan taju – kirjoituksia kansanperinteestä ja kirjallisuudesta. Suomalaisen Kirjallisuuden Seura 2001.