Musiikkitieteen kehittelyä - Lång, Markus (Tieteessä tapahtuu, 2002)
Helena Tyrväinen -Seija Lappalainen -Tomi Mäkelä - Irma Vierimaa (toim.): Muualla, täällä. Kirjoituksia elämästä, kulttuurista, musiikista. Juhlakirja Erkki Salmenhaaralle. Atena, Jyväskylä. 2001. 416 s.