Geenejä ja arvoja - Räikkä, Juha; Rossi, Kaija (Tieteessä tapahtuu, 2002)
Geenitekniikka lupaa paljon, mutta siihen liittyy myös paljon vaikeita eettisiä kysymyksiä. Toisinaan sanotaan, että koko tekniikka on ongelmallista, koska se on täysin luonnotonta. Luonnottomuusargumentti voidaan kuitenkin helposti problematisoida.