Eino Kaila ja tie Wienin piiriin - Manninen, Juha (Tieteessä tapahtuu, 2002)
’Wienin piiri’ ja ’looginen empirismi’ ovat klassisessa asemassa puhuttaessa 1900-luvun keskeisistä filosofisista suuntauksista ja filosofisesta keskustelusta. Mutta miten tämä aikansa keskeisten filosofien keskustelupiiri syntyi ja miten Eino Kaila liittyi käytyyn keskusteluun, miten hän löysi Wieniin?