Kuka päättää etiikasta? Eikö sitä saa kysyä? - Takala, Tuija (Tieteessä tapahtuu, 2002)
Tieteessä tapahtuu -lehden numerossa 1/2002 päätoimittaja Jan Rydman siteerasi ja referoi Ajatuksessa 58 ilmestynyttä lectiotani ja antoi ymmärtää minun olevan sitä mieltä, että bioeettisessä päätöksenteossa tarvitaan ainoastaan filosofeja. Tämä ei ole kantani.