Kulttuuria, instituutioita ja vähän tiedettäkin - Lehti, Raimo (Tieteessä tapahtuu, 2002)
Suomen tieteen historia I. Tieteen ja tutkimuksen yleinen historia 1880-luvulle. Päätoimittaja Päiviö Tommila, toimitussihteeri Allan Tiitta. WSOY 2001, 506 s. Sid.