Pätevä katsaus oikeusfilosofiasta - vai oikeusteoriasta? - Aarnio, Aulis (Tieteessä tapahtuu, 2002)
Mikko Wennberg: Oikeusfilosofia - Johdatus oikeusteoriaan ja oikeusteoreettiseen ajatteluun. Oy UNIpress Ab, Kuopio 2001.