Suomalaiselle tiedekirjallisuudelle uusi markkinointi- ja myyntikanava - Rauhala, Pirjo (Tieteessä tapahtuu, 1998)
Granum, suomalaisten tiedekirjojen ja lehtien verkkokauppa avautui kustantajille toukokuussa. Lukijoille Granum (lat. jyvä), avataan kesällä, kun virtuaalisen kirjakaupan hyllyille on kertynyt edustava määrä uusia kirjoja ja lehtiä esittelyineen.