Yliopistojen tieteellinen kilpajuoksu ja kilpailutalous - Björn, Ismo; Pöllänen, Pirjo (Tieteessä tapahtuu, 2017)
Teimme taannoin arvion kirjasta Julkaise tai tuhoudu. Johdatus tieteelliseen viestintään (Vastapaino 2014). Kirja kosketti meitä vahvasti. Se on kriittinen arvio siitä, miten akateeminen kilpailu vaikuttaa tieteentekemiseen. Olemme viime vuosina pohtineet paljon kirjan esiin nostamia tuntemuksia yhdessä ja tahoillamme.