Mitä kaikkien tulee tietää tieteen ja julkaisujen mittaamisesta - Savolainen, Eeva (Tieteessä tapahtuu, 2019)
Maria Forsman: Julkaisut ja tieteen mittaaminen: bibliometriikan käännekohtia. Enostone 2016. Cassidy R. Sugimoto ja Vincent Larivière: Measuring research: what everyone needs to know. Oxford University Press 2018.