Muuttuva tiedekunta muuttuvassa yliopistossa - Väyrynen, Raimo (Tieteessä tapahtuu, 2021)
Jukka Kortti: Valtaan ja vastavirtaan. Helsingin yliopiston valtiotieteellinen tiedekunta 75 vuotta. Suomalaisen Kirjallisuuden Seura 2020.