Yliopisto seitsemän kukkulan kaupungissa - Riikonen, H. K. (Tieteessä tapahtuu, 2021)
Vesa Vares: Turun yliopiston historia, osa 1: Kansallinen tehtävä 1920–1974 ja osa 2: Monimuotoisena maailmalle 1974–2020. Turun yliopisto 2020.