Kenen biologiaa ihmistutkimukseen? - Virtanen, Hannu V. (Tieteessä tapahtuu, 2015)
Samuel Piha ja Markus J. Rintala kirjoittivat Tieteessä tapahtuu-lehdessä (3/2015) evoluutioteoreettisen näkökulman huomioimisen tärkeydestä ihmisen käyttäytymistä tutkivissa tieteissä. He ovat oikeilla jäljillä eikä heidän puheenvuorossaankaan ole kritisoimisen aihetta. Sen sijaan on paikallaan pari sanaa itse biologisen ihmistutkimuksen nykytilasta.