Kirjoitettua elämää - Leppälahti, Merja (Tieteessä tapahtuu, 2015)
Historiallinen elämä.Biografia ja historiantutkimus.Toimittaneet Heini Hakosalo, Seija Jalagin, Marianne Junilaja Heidi Kurvinen. Suomalaisen Kirjallisuuden Seura 2014.