Mallikkaasti ympäristöriskeistä - Lyytimäki, Jari (Tieteessä tapahtuu, 2015)
Eeva-Liisa Hallanaro ja Kirsti Loukola-Ruskeeniemi:Arseenia kalliossa! ja mitä siitä sitten seuraa… Geologian tutkimuskeskus, erikoisjulkaisut. Helsinki. http://tupa.gtk.fi/julkaisu/erikoisjulkaisu/ej_089.pdf