Ketkä muuttivat kieltä? Englannin historiallista sosiolingvistiikkaa - Raumolin-Brunberg, Helena (Tieteessä tapahtuu, 2004)
Ei ole epäilystäkään, etteikö lause I didn’t do anything olisi hyvää, käypää englantia. Se ei kuitenkaan ole ainoa tapa ilmaista tätä asiaa, vaan myös I didn’t do nothing esiintyy siellä täällä. Me saatamme kuulla tämän kaksi kieltosanaa sisältävän ilmaisun esimerkiksi filmeissä ja televisiosarjoissa, joissa sitä usein käyttää nuori, huonosti koulutettu, ehkäpä värillinen mies.