Ännu en gång, Markus Hiekkanen - Ringbom, Åsa (Tieteessä tapahtuu, 2004)
Jag måste tacka Markus Hiekkanen för hans genmäle, som på ett utmärkt belysande sätt bekräftar hans fastlåsta argumentation. När han sin vana trogen framlägger sina två käpphästar, koret i Hammarland och behovet av en särskild kalibrering för murbruk, som bevis på murbruksdateringens opålitlighet så kan man nämligen bara dra den slutsatsen att han a) antingen överhuvudtaget inte ehärskar 14Canalys av murbruk, eller b) medvetet vilseför den läsekrets som inte är insatt i problematiken. Det ena utesluter inte det andra.