Voiko verkkotietoon luottaa? - Nuorteva, Jussi (Tieteessä tapahtuu, 2003)
Verkossa olevan tiedon määrä on viimeisten kymmenen vuoden aikana kasvanut räjähdysmäisesti. Samaan aikaan hakukoneiden ominaisuudet ovat parantuneet niin, että tiedon tulvan käsitteleminen ja luotettavan tiedon seulominen valtaisasta ja luonteeltaan erittäin kirjavasta tietomassasta on muodostunut todelliseksi ongelmaksi.