Partitiiveista ja dualismeista – kommentti keskusteluun luonnon ja kulttuurin vastakkaisuudesta - Sulkunen, Pekka (Tieteessä tapahtuu, 2003)
Tässä lehdessä on käyty vilkasta ja kiinnostavaa keskustelua sosiobiologian tai evoluutiopsykologian ja yhteiskuntatieteen suhteista. Koska monet keskustelijat ovat viitanneet nu merossa 7/2002 julkaistuun lyhennelmään virkaanastujaisesitelmästäni ja muihinkin teksteihini, haluan lisätä keskusteluun muutaman näkökohdan.