Venäjän dynaaminen aluemaantiede - Yli-Jokipii, Pentti (Tieteessä tapahtuu, 2003)
Antti Helanterä & Veli-Pekka Tynkkynen: Maantieteelle Venäjä ei voi mitään. Ajatus Kirjat. Gummerus, Jyväskylä 2002. 262 s.