Onnekas ja epäonninen kenraali - Turtola, Martti (Tieteessä tapahtuu, 2003)
Mikko Uola: Jääkärikenraalin vuosisata. Väinö Valve 1895–1995. SKS 2001. 530 s. Kuvitettu.Pertti Hartikainen: Hugo Österman. Sotaväen päällikkö – rakentaja ja puolustaja. SKS 2001. 454 s. Kuvitettu.