Kritiikin arvoista journalismia? - Heikkinen, Vesa (Tieteessä tapahtuu, 2002)
Heikki Heikkilä & Marjut Helminen (toim.): Journalismikritiikin vuosikirja 2002. Journalismin tutkimusyksikkö. Tiedotustutkimus 1/2002.