Suomalaiselle tiedekirjallisuudelle uusi markkinointi- ja myyntikanava - Rauhala, Pirjo (Tieteessä tapahtuu, 1998)
Granum, suomalaisten tiedekirjojen ja lehtienverkkokauppa avautui kustantajille toukokuussa.Lukijoille Granum (lat. jyvä), avataan kesällä, kunvirtuaalisen kirjakaupan hyllyille on kertynyt edustavamäärä uusia kirjoja ja lehtiä esittelyineen.