Muuttoliike muuttaa Eurooppaa, entä hyvinvointivaltiota? - Koskiaho, Briitta (Tieteessä tapahtuu, 2017)
Artikkelissa pohditaan kahden muuttoliikkeen muodon laajuutta ja vaikutusta Eurooppaan. Erityisesti britit ovat konkreettisesti osoittaneet haluavansa torjua niin pakolaistulvan kuin erityisesti itäisistä osista Eurooppaa maahan suuntautuneen työperäisen muuton. Koska brittien Brexit-politiikkaa pidetään myös mahdollisena käyttäytymisen mallina muille Euroopan maille, se on kiinnostava esimerkki.