Kuinka kartuttaisimme yhteiskunnan tiedepääomaa? - Myllykoski, Mikko (Tieteessä tapahtuu, 2021)
Tutkitun tiedon teemavuonna on ilo todeta, että juhlan kohde nauttii Suomessa laajaa luottamusta. Viimeisin Tiedebarometrin kysely on parin vuoden takaa ja silloin vastanneista 70 % ilmoitti luottavansa tieteeseen.