Suomalaisen verkkomedian tiedeuutisten lähteet - Peltola, Heini; Harviainen, J. Tuomas; Holmberg, Kim (Tieteessä tapahtuu, 2021)
Tässä katsauksessa käsittelemme suomalaisten verkkomedioiden tiedejournalismia. Tarkastelemme tiedeuutisten lähteitä sekä tutkimustiedon käyttötapoja journalismissa. Koska tiedejournalismi tarjoaa tieteelle merkittävästi näkyvyyttä, olemme hyödyntäneet sen tutkimiseen tieteen yhteiskunnallisen vaikuttavuuden ja leviämisen tarkasteluun sopivaa altmetriikkaa.