Kansalliskielinen korkeakoulutus – uhanalaista kulttuuriperintöä? - Saarikivi, Janne (Tieteessä tapahtuu, 2023)
Syrjäytyvätkö kansalliset kielet yliopisto-opetuksessa englannin tieltä? Onko kyse vääjäämättömästä tai tarpeellisesta kansainvälistymisestä? Pitääkö olla huolissaan suomen kielen asemasta? Onko kehitykselle vaihtoehtoja?