Hakuilmoitus

2022-11-15

Haemme Työelämän tutkimus -lehteen uutta toimittajaa (Associate Editor)

Uusi toimittaja osallistuu tieteellisten artikkelien toimittamiseen ja lehden kehitystyöhön sekä vastaa lehden kirja-arvioista ja Keskusteluja ja puheenvuoroja -palstan toimittamisesta. Toimittajan kausi on lähtökohtaisesti kolmivuotinen (2023–2026), mutta neuvoteltavissa. Toimittajan tulee toimia työelämän tutkimuksen ja/tai kehittämisen parissa. Tohtorin tutkinto katsotaan eduksi. Lehden päätoimittajat tekevät esityksen uudesta toimittajasta ja valinnan vahvistaa Työelämän tutkimusyhdistys ry.

Työelämän tutkimus -lehden päämääränä on edistää monitieteellistä työelämän tutkimusta ja keskustelua työelämän kehittämisestä. Vuodesta 2003 ilmestynyttä monipuolista ja poikkitieteellistä työelämän tutkijoiden ja muiden asiantuntijoiden lehteä julkaistaan 3–4 numeroa vuodessa. Lehdellä on kaksi päätoimittajaa (kaudella 2022–2024 Miira Niska ja Antero Olakivi), toimitussihteeri (Heli Ilola) sekä 12-henkinen toimitusneuvosto (ks. https://journal.fi/tyoelamantutkimus/about/editorialTeam).

Toimittajan tehtävä on näköalapaikka kotimaiseen työelämän tutkimukseen ja mahdollisuus hankkia kokemusta tieteellisestä toimitustyöstä. Kyseessä on luottamustehtävä, josta ei makseta palkkaa tai palkkioita. Toimittajan tehtävästä kiinnostuneen tulee ilmoittautua vapaamuotoisella hakemuksella päätoimittajille. Liitä mukaan ansio- ja julkaisuluettelosi. Hakemukset tulee lähettää sähköpostilla (miira.niska@helsinki.fi tai antero.olakivi@helsinki.fi) viimeistään 9.12.2022. Tiedustelut tehtävästä voi osoittaa sähköpostilla päätoimittaja Miira Niskalle (miira.niska@helsinki.fi).