Ajankohtainen lisä uskonnon ja populaarikulttuurin tutkimukseen - Maskulin, Nina (Uskonnontutkija - Religionsforskaren, 2016)
Kirja-arvostelu teoksesta John C. Lyden & Eric Michael Mazur (eds.) 2015. The Routledge Companion to Religion and Popular Culture. London and New York, Routledge, 584 s.