Kirja-arvio: Usko pahan alkujuurena - Ketola, Kimmo (Uskonnontutkija - Religionsforskaren, 2007)
Kirja-arvostelu teoksista Sam Harris: Uskon loppu: uskonto, terrori ja järjen tulevaisuus. Suom. Kimmo Pietiläinen. Terra Cognita. 2007. 325 s. ja Richard Dawkins: Jumalharha. Suom. Kimmo Pietiläinen. Terra Cognita. 2007. 418 s.