Maitotaloussanastoa

  • E. A. Tunkelo
Avainsanat: uudissanat

Abstrakti

Kielenainekset

eheä ~ ehjä maito (kieli: suomi, sivulla: 32)
halkaistu, halkaisematon (maito) (kieli: suomi, sivulla: 32)
huitu (kieli: suomi, sivulla: 32)
kermo|maton, -ttu maito (kieli: suomi, sivulla: 32)
kokomaito (kieli: suomi, sivulla: 32)
kumma|amaton, -ttu (kieli: suomi, sivulla: 33)
kuori|maton, -ttu maito (kieli: suomi, sivulla: 32)
kurnaali (kieli: suomi, sivulla: 32)
laske|maton, -ttu maito (kieli: suomi, sivulla: 32)
lämmin maito (kieli: suomi, sivulla: 32)
makea maito (kieli: suomi, sivulla: 32)
rieskamaito (kieli: suomi, sivulla: 32)
separ|eerattu, -oit(t)u maito (kieli: suomi, sivulla: 32)
sininen maito (kieli: suomi, sivulla: 32)
sintu (kieli: suomi, sivulla: 33)
sinukka (kieli: suomi, sivulla: 33)
täysi maito (kieli: suomi, sivulla: 32)

Osasto
Kirjoitukset
Julkaistu
tammi 1, 1913
Viittaaminen
Tunkelo, E. A. (1913). Maitotaloussanastoa. Virittäjä, 17, 32. Noudettu osoitteesta https://journal.fi/virittaja/article/view/24983