Uuden maailman kielitiedettä - Ravila, Paavo (Virittäjä, 1952)
Observations sur la linguistique du Nouveau Monde (ranska) Kielenainekset tiyris (kieli: suomi, sivulla: 10) tyyris (kieli: suomi, sivulla: 10)