Partikkeliemme semologiaa - Hakulinen, Lauri (Virittäjä, 1952)
Observations sur la sémologie de particules finnoises (ranska) Kielenainekset aina (kieli: suomi, sivulla: 21) aiva, -n (kieli: suomi, sivulla: 21) heti (kieli: suomi, sivulla: 21) hurri (kieli: suomi, sivulla: 22-) hurrikas (kieli: suomi, sivulla: 22-) ikesnijn (kieli: suomi, sivulla: 19) ikiin (kieli: suomi, sivulla: 18-) ikiinsä (kieli: suomi, sivulla: 18) ikinä, -nsä (kieli: suomi, sivulla: 19) ikis, ikka (kieli: viro, sivulla: 18) ikä (kieli: suomi, sivulla: 17-) ikänä, -nsä, -än (kieli: suomi, sivulla: 18-) ikäskuin (kieli: suomi, sivulla: 19) ikään (kieli: suomi, sivulla: 18-) justiin (kieli: suomi, sivulla: 21) juuri (kieli: suomi, sivulla: 21) kimp (kieli: viro, sivulla: 13-) kimp|ussa, -usta, -puun (kieli: suomi, sivulla: 13-) kimppu (kieli: suomi, sivulla: 13) kimpustaa (kieli: suomi, sivulla: 15) kohta (kieli: suomi, sivulla: 21) kun, kuin (kieli: suomi, sivulla: 21) nyt (kieli: suomi, sivulla: 21) tarkka (kieli: suomi, sivulla: 17) tei|alla, -alta, -kaa (kieli: suomi, sivulla: 16) tähden (kieli: suomi, sivulla: 16-) tähdätä (kieli: suomi, sivulla: 16-) täht (kieli: viro, sivulla: 16) tähti (kieli: suomi, sivulla: 16) tähtiampuminen (kieli: suomi, sivulla: 17) tähtää (kieli: suomi, sivulla: 17) vanhus (kieli: suomi, sivulla: 21) vasta (kieli: suomi, sivulla: 21) vuosi (kieli: suomi, sivulla: 17) äsken (kieli: suomi, sivulla: 21)