Viro-sanan varhaisin maininta kirjallisuudessa - Räsänen, Martti (Virittäjä, 1952)
Die ersten literarischen Erwähnungen des Wortes Viro ’Estland’ (saksa) Kielenainekset Eesti (kieli: suomi, sivulla: 39) hukan|hyyhky, -kyyhky (kieli: suomi, sivulla: 43) jugra (kieli: suomi, sivulla: 39) kaksosruoho (kieli: suomi, sivulla: 41) kontio|hyyhky, -kyyhky (kieli: suomi, sivulla: 43) linnunherne (kieli: suomi, sivulla: 39-) linnunlerne (kieli: suomi, sivulla: 40) vepsä (kieli: suomi, sivulla: 39) Viro, -nmaa (kieli: suomi, sivulla: 39)