Erään kasvinnimen historiaa - Hintikka, T. J. (Virittäjä, 1952)
Remarques sur l’histoire d’un nom de plante) (ranska) Kielenainekset Eesti (kieli: suomi, sivulla: 39) hukan|hyyhky, -kyyhky (kieli: suomi, sivulla: 43) jugra (kieli: suomi, sivulla: 39) kaksosruoho (kieli: suomi, sivulla: 41) kontio|hyyhky, -kyyhky (kieli: suomi, sivulla: 43) linnunherne (kieli: suomi, sivulla: 39-) linnunlerne (kieli: suomi, sivulla: 40) vepsä (kieli: suomi, sivulla: 39) Viro, -nmaa (kieli: suomi, sivulla: 39)