Martti Rapolan muotokuvan paljastamistilaisuudessa 9.11.1951 pidetty puhe. - Vilkuna, Kustaa (Virittäjä, 1952)
Kielenainekset kourukirves (kieli: suomi, sivulla: 36) tels|a, -o, -u (kieli: suomi, sivulla: 36)