Nimityksistä sananparsi, sananlasku, puheenparsi ja lauseparsi - Kuusi, Matti (Virittäjä, 1952)
Kielenainekset lauseparsi (kieli: suomi, sivulla: 66-) lentävä lause (kieli: suomi, sivulla: 68) puheenparsi (kieli: suomi, sivulla: 66) sananlasku (kieli: suomi, sivulla: 66-) sananparsi (kieli: suomi, sivulla: 66-) sutkaus (kieli: suomi, sivulla: 68) tilannesutkaus (kieli: suomi, sivulla: 68) wellerismi (kieli: suomi, sivulla: 68) vertaus|sananparsi, -sutkaus (kieli: suomi, sivulla: 68)