artikkeli - Kielitoimiston [Kielilautakunnan] tiedonantoja, vastauksia ja suosituksia, - (Virittäjä, 1952)
Kielenainekset näytäntö (kieli: suomi, sivulla: 69-) näytös (kieli: suomi, sivulla: 69-) ryyni (kieli: suomi, sivulla: 70) suurim|a, -o (kieli: suomi, sivulla: 70)